Slider

Over ons

 Work2Improve bestaat uit drie trainers. Met elk een eigen expertise. 

 

joey work2improve

Joey wordt gekenmerkt door zijn jarenlange ervaring als personal trainer. Joey is ooit begonnen als timmerman, maar merkte al snel dat zijn hart lag binnen de sport. 

Met het werken binnen Daily-Fit en Work2Improve heeft hij zich ontwikkeld tot een bewegingsexpert. Joey heeft de afgelopen zes jaar klanten begeleid met veel uiteenlopende doelstellingen. 

Joey zijn kracht ligt in het opbouwen van een band met zijn klanten. Veel mensen zien Joey na een tijdje als een oprecht geïnteresseerde kennis/vriend, waardoor je soms vergeet dat je hard aan het trainen bent. 

 

 

bas work2improve

Bas heeft zijn studie aan het Sportacademie succesvol afgerond met Fit vak A, B, B+, Personal training, en Trainer-Coach als specialisaties. Daarnaast is hij al langere tijd actief als fitnessinstructeur, personal trainer en online-coach. Krachttraining is elke dag zijn anker voor een productieve dag. 

Bas houdt van High Intensity Trainingen in combinatie met het perfectioneren van de juiste oefeningen die nodig zijn om alle facetten van fitheid te kunnen aanspreken (Kracht, conditie, lenigheid, snelheid en uithoudingsvermogen). Balans binnen een levensstijl staat bij Bas voorop. 

 

 

 

daan work2improve.nl

Daan vindt als afgestudeerd gymdocent én personal trainer plezier in sporten en bewegen het allerbelangrijkst. Daan heeft een passie voor sport en gezondheid. Dit vind je terug in alle oefeningen en adviezen die hij geeft. Hij is een geduldige trainer en stemt alle trainingen persoonlijk op jou af, ook als je geblesseerd bent. Hij vindt het een uitdaging je te laten ervaren dat je meer kan dan je denkt. 

Daan luistert naar je wensen en behoeftes en vindt samen met jou meest efficiënte weg naar jouw doel.

 

Ben jij op zoek naar meer informatie? Of ben je overtuigd en je wilt direct aan de slag.
Vul dan onderstaand formulier in.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Contact Work2improve

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com

 

 

 

 

 

 

 

Partners

work2improve dailyfit

work2improve verbeek

 

 

 

 

Volg ons 

work2improve intsa  work2improve face

 

Sportpark Marienhoeve

Lekdijk Oost 13A

Wijk bij Duurstede

06 2071 9531 

 

Route