Image Alt

Personal training

Het grootste probleem bij mensen die zelfstandig trainen is dat ze na een bepaalde periode al de motivatie verliezen om met een eigen work-out schema aan de slag te gaan. Een Personal Trainer kan je voorzien van structuur en verantwoordelijkheid, hij helpt je om een gezonde levensstijl te ontwikkelen en om je gezondheid te bevorderen.

Waarom Work2Improve?

Onze trainers hebben allen een passie voor krachtsport en helpen jou met zo veel mogelijk motivatie en persoonlijke begeleiding naar jouw doel.

Motivatie

Een personal trainer zorgt voor structuur, variatie, gezelligheid en veiligheid. Door de successen die je behaalt met jouw trainer, blijf je gemotiveerd!

Persoonlijk programma

Je bent niet zomaar met gewichten bezig. Je werkt gericht aan jouw doel.

Blessure risico

Met of zonder blessure, de personal trainer houdt rekening met al jouw sterktes en zwaktes.

Rendement

Je werkt op de efficiëntste manier naar jouw doel.

Technische vaardigheden

De trainer de benodigde technische vaardigheden voor jouw doel in je programma zodat je zonder blessurerisico en effectief traint. 

Kennis in de praktijk

Bij Work2Improve weet je zeker dat de kennis van de trainer onderbouwt is.
Naast allang eigen ervaring in krachttraining zijn onze trainers allemaal ruim gediplomeerd in het geven van personal training én voeding. 

Locatie

Wij trainen in de sportschool Daily Fit in Wijk bij Duurstede. Hierdoor hebben wij de beschikking over allemaal soorten materialen en veel ruimte.