Image Alt

Trainers

 

De trainers van work2improve zijn deskundig, professioneel en gepassioneerd. Naast een goede opleidingsbasis hebben alle trainers zelf voldoende vlieguren gemaakt in de sportschool. Er zal geen oefening zijn die wij zelf niet hebben getest, en daar zit meteen onze kracht. Wij verkopen geen onzin, maar wetenschappelijke onderbouwde informatie waar jij wél succes mee gaat behalen.

Ontmoet onze
personal trainers

Daan
Daan
Bas
Bas
Joey
Joey

DAAN

Daan vindt als afgestudeerd gymdocent  en  personal trainer plezier in sporten en bewegen het allerbelangrijkst. Daan heeft een passie voor sport en gezondheid. Dit vind je terug in alle oefeningen en adviezen die hij geeft. Hij is een geduldige trainer en stemt alle trainingen persoonlijk op jou af, ook als je geblesseerd bent. Hij vindt het een uitdaging je te laten ervaren dat je meer kan dan je denkt.

Daan luistert naar je wensen en behoeftes en vindt samen met jou meest efficiente weg naar jouw doel. Ik kies voor Daan!

BAS

Bas heeft zijn studie aan het Sportacademie succesvol afgerond met Fit vak A, B, B+, Personal training, en Trainer-Coach als specialisaties. Daarnaast is hij al langere tijd actief als fitnessinstructeur, personal trainer en online-coach. Krachttraining is elke dag zijn anker voor een productieve dag.

Bas houdt van High Intensity Trainingen in combinatie met het perfectioneren van de juiste oefeningen die nodig zijn om alle facetten van fitheid te kunnen aanspreken (Kracht, conditie, lenigheid, snelheid en uithoudingsvermogen). Balans binnen een levensstijl staat bij Bas voorop. Ik kies voor Bas!

 

JOEY

Joey wordt gekenmerkt door zijn jarenlange ervaring als personal trainer. Joey is ooit begonnen als timmerman, maar merkte al snel dat zijn hart lag binnen de sport.

Met het werken binnen Daily-Fit en Work2Improve heeft hij zich ontwikkeld tot een bewegingsexpert. Joey heeft de afgelopen zes jaar klanten begeleid met veel uiteenlopende doelstellingen.

Joey zijn kracht ligt in het opbouwen van een band met zijn klanten. Veel mensen zien Joey na een tijdje als een oprecht geinteresseerde kennis/vriend, waardoor je soms vergeet dat je hard aan het trainen bent.  Ik kies voor Joey!!