Image Alt

Ons team

 

De trainers van work2improve zijn deskundig, professioneel en gepassioneerd. Naast een goede opleidingsbasis hebben alle trainers zelf voldoende vlieguren gemaakt in de sportschool. Er zal geen oefening zijn die wij zelf niet hebben getest, en daar zit meteen onze kracht. Wij verkopen geen onzin, maar wetenschappelijke onderbouwde informatie waar jij wél succes mee gaat behalen.

Ontmoet onze
personal trainers

Personal trainer
Personal trainer
Personal trainer
Personal trainer
Personal trainer
Personal trainer

DAAN

Daan vindt als afgestudeerd gymdocent en personal trainer plezier in het leven in balans met sport het allerbelangrijkst. Mensen helpen om dingen te kunnen doen die zij belangrijk en leuk vinden vindt hij fantastisch. Na zijn opleiding in het onderwijs als gymdocent, is hij gelijk in de fitnessbranche gaan werken. Dit doet hij met erg veel plezier en enthousiasme.

Zelf houdt hij van veel variatie binnen de krachtsport en vindt daarom veel verschillende dingen leuk om zelf te doen. Daarom doet hij, naast veel verschillende vormen van fitness, ook graag aan outdoor sports en dit zie je terug in Daan zijn trainingen

Favoriete krachtoefeningen: Cable Row en de Single Leg Squat
Favoriete Cheatmeals: Monchoutaart

Ik kies voor Daan!

BAS

Bas heeft zijn studie aan het Sportacademie succesvol afgerond als trainer-coach en heeft door diverse extra opleidingen te behalen zichzelf doorontwikkeld tot een personal trainer met veel kennis. Bas is al langere tijd actief als fitnessinstructeur, personal trainer en online-coach en heeft een passie voor de krachtsport. Krachttraining is elke dag zijn anker voor een zo productief mogelijke dag.
Bas houdt van High Intensity Trainingen in combinatie met het perfectioneren van de 3 grote compound oefeningen. (De squat, bench press en deadlift) 
Een balans tussen een sociaal en krachtig leven, daar probeert Bas je mee te helpen.
Focus op slim, effectief, no-nonsense trainen!
Favoriete krachtoefeningen: Dumbell Bench Press en de Back Barbell Squat
Favoriete Cheatmeals: Pizza en Risotto

JOEY

Joey wordt gekenmerkt door zijn jarenlange ervaring als personal trainer. Joey is ooit begonnen als timmerman, maar merkte al snel dat zijn hart lag binnen de sport en met name in de fitnessbranche.

Met het werken binnen Daily-Fit en Work2Improve heeft hij zich ontwikkeld tot een bewegingsexpert. Joey heeft de afgelopen zeven jaar klanten begeleid met veel uiteenlopende doelstellingen. Joey zijn kracht ligt in het opbouwen van een band met zijn klanten. Veel mensen zien Joey na een tijdje als een oprecht geïnteresseerde kennis/vriend, waardoor je soms vergeet dat je hard doelgericht aan het trainen bent.

Favoriete krachtoefeningen: Deadlift en de Lat Pull Down
Favoriete Cheatmeals: Pad Thai en Pasta

Ik kies voor Joey!