Image Alt

Personal training

Het grootste struikelpunt bij mensen die zelfstandig trainen is dat ze na een bepaalde periode al de motivatie verliezen om met een eigen work-out schema aan de slag te gaan. Een Personal Trainer kan je voorzien van structuur en verantwoordelijkheid, hij helpt je om een gezonde levensstijl te ontwikkelen en om je gezondheid te bevorderen.

 

Waarom Work2Improve?

Onze trainers hebben allen een passie voor krachtsport en helpen jou met zo veel mogelijk motivatie en persoonlijke begeleiding naar jouw doel. Wij focussen op blijvend resultaat en staan altijd voor je klaar bij ups en downs. Wij leren jou wat echt werkt en verkopen geen onzin. No-nonsense training!

Motivatie

Een personal trainer zorgt voor structuur, variatie, gezelligheid en veiligheid. Door de successen die je behaalt met jouw trainer, blijf je gemotiveerd en voelt sporten niet langer als een verplichting.

Persoonlijk programma

Je bent niet zomaar met gewichten bezig. Je werkt gericht aan jouw doel.

Blessure risico

Met of zonder blessure, de personal trainer houdt rekening met al jouw sterktes en zwaktes. Er is een minimaal blessure risico.

Rendement

Je werkt op de efficiëntste manier naar jouw doel en leert efficiënt trainen!


Technische vaardigheden

De trainer de benodigde technische vaardigheden voor jouw doel in je programma zodat je zonder blessurerisico en effectief traint.

Kennis in de praktijk

Bij Work2Improve weet je zeker dat de kennis van de trainer onderbouwt is. Naast allang eigen ervaring in krachttraining zijn onze trainers allemaal ruim gediplomeerd in het geven van personal training én coaching op het gebied van voeding en leefstijl.

Locatie

Wij trainen binnen Daily Fit in Wijk bij Duurstede. Hierdoor hebben wij de beschikking over alle mogelijke materialen, een medische weegschaal en een aparte ruimte voor coaching.

Eigen app

Wij werken met onze eigen app, ontwikkeld om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden naar blijvend resultaat. Binnen deze app kunnen wij jou voorzien van trainingsschema’s, voedingsschema’s en vind je al jouw resultaten terug!